Najnovšie recenzie zo sekcie Vákuové pumpy
Super vec vrelo odporúčam :-)
- Super
- Ziadne
Absolutne OK
- robi co ma, prvotny narast je citit uz po 3 dnoch
- erekcie po istom case treningu vyrazne silnejsie!
- kvalitna konstrukcia, prakticky nerozbitne
- ani so shower strapom to nie je ono, treba si na to proste vyhradit cas a pozerat ako rastie :D
- prilis "nasava" aj kadeco okolo korena penisu - treba dokupit gumeny/silikonovy univerzalny sleeve pre vakuove pumpy a pouzivat to s tym, navody su na nete, potom je to luxus :)
- sposob vytvarania podtlaku nemusi byt kazdemu prijemny (tlacenie na intimnu oblast), da sa na to zvyknut, hydromax Xtreme by bola lepsia volba, ale je tam viac nez dvojnasobna cena :)
- treba sa casto holit/skracovat chlpky na minimum, inak sa straca podtlak
Pouzivam asi tyzden, ale ODPORUCAM! Aj ked to ma svoje musky, daju sa prekonat :)
- oooooooooooook
ako rastie aj možno riadne vyrastie ked budeme cvičíť hááháá
- skvelá sacia schopnosť
- tým, že je priemerom širší, nasaje toho viac než iba to, načo je vyrobený
Osobne to odporúčam, no na to, aby ste zistili ako to funguje Vám nemôžu stačiť recenzie iných užívateľov. Treba to kúpiť, skúsiť a tak si na to spraviť vlastný názor.
je ok
- Funguje dobre tesni.
Cena kvalita.
- ??????????????:)
:) :) :)
Pump worx beginners auto vac kit 3000009930
Pridané: 16. apríla 2016
(naposledy upravené 16. apríla 2016)
Zakúpený v Sexiveci.sk
- Výborná vecička
- Trochu veľká váha
Škoda že sa nedá odpojiť kompresorik pri odsati.
- odporučam
odporučam
- nemám s produktom žiadne dobré skúsenosti
- výsledky sľubované výrobcom sú nereálne
- nepraktické použitie
Buď to neviem použiť (čo nepredpokladám, lebo postup použitia je jednoduchý), alebo je to úplný bull*hit.
To, že tento produkt nemá žiadne reálne výsledky ani netreba rozoberať (výsledky deklarované výrobcom sú proste joke, fyzicky a anatomicky nemožné).
Mňa skôr sklamala praktická nepoužiteľnosť produktu.
Odporúčaná dĺžka používania je 10-15 min denne. Pumpa sa však po nasadení a vytvorení podtlaku už cca po pol minúte začne sama odsávať od panvy a podtlak postupne klesá, až sa nakoniec ani nie po 2 minútach odsaje úplne. A to hovorím o používaní v stoji pri absolútnom pokoji.
Ak by ste ju použili počas sprchovania so všetkým pohybom, ktorý ku tomu patrí (ako odporúča výrobca), odsala by sa pravdepodobne pri prvom väčšom pohybe.
Mne osobne nepomohol ani manuál od výrobcu, ani videomanuály na internete a preto produkt neodporúčam a z vlastnej skúsenosti hodnotím jeho kúpu ako vyhodené peniaze.
Reakcia obchodu isexshop.sk
Ďakujeme za hodnotenie. Sme radi, že ste s naším produktom spokojný :)
s pozdravom
splnil očakávanie
Ok
Neda sa pouzit
- porovnateľný výrobok s drahšími výrobkami
- nízka cena
- splní svoj účel
kvalita porovnateľná
spokojný s výrobkom
odporúčam
ešte som ho nepoužil
Hodil som to do koša - nekupovať
- cenovo dostupni a dobry tovar
dobra kvalita, odporucam kupit
- Lahka a dobra obsluha so zarucenym vysledkon :):):)
- Nemam
Najlepsia pumpa aku som do teraz vyskusal. Ocenujem saci mechanizmus
Zobrazujem 61 - 80 zo 133 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...7 Ďalšie »