Najnovšie recenzie zo sekcie Vákuové pumpy
- jednoduché použitie
- kvalitný
- vhodný pre začiatočníka
- stále používať gel
som v tomto smere priekopník a našťastie sa nebojím skúšať nové veci. kamarát mi ukázal raz svoju pomôcku a celkom sa mi začala pozdávať a prečítal som si niečo na nete o týchto veciach a presvedčili ma a objednal som si ju. napríklad o zmene veľkosti a času tvrdosti tak som to chcel vyskúšať. a používam ho zatiaľ málo (týždeň) pravidelne ale poznám svoje telo a je vidieť zmeny pozitívne. má jednoduché použitie a hlavné je že si nemôžete ublížiť! vlastne ja to tak pociťujem. spodná manžeta prepustí vzduch ak je už príliš veľký podtlak takže žiadne podliatiny. neviem či by som odporúčal niekomu niečo také keďže každý je iný a väčšina ľudí by si z toho asi spravila srandu a odsudzovala by ma takže asi nie ALE ja ju budem určite ďalej používať. cenovo bola určite prijateľná a svoj účel určite spĺňa. som maximálne spokojný.
Vagina Sucker Vákuová pumpa na vagínu
Pridané: 20. apríla 2015
(naposledy upravené 20. apríla 2015)
Zakúpený v MASTURBÁTORY.SK
- dobry
- nie
da sa
- jednoduché použitie , výborne parametre produktu , výborna cena , spokojnosť s fungovaním
- zatiaľ žiadný problém
tento produkt som si vybral pretože je to najnovší model s výbornou sacou silou. Dobrá cena produktu
- Po týždni z pôvodných 13cm dĺžky sa za 20min natiahne na 16cm v pumpe,po vybratí a napnutí ma nejakých 14cm aj niečo na dĺžku, obvod pôvodne 13cm (4.13 priemer) po pumpovaní si udržuje pri napnutí obvod 14cm (4.45 priemer). Takže keď dosiahnem trvale 15cm dlžku a obvod 14cm budem spokojný :D Ozaj bádam dlhšiu vydrž a zosilnenie erekcie. V zdraví užívajte.
Odporúčam
- jednoduchý a účinný
- neviem
už po týždennom používaní je badať zlepšenie
- Prakticka rukovat,3 manzety roznej velkosti.
Vizerala dost dobre,rukovat pevne, s praktickým vypustacim ventilom,navise su v baleni 3 manzety roznej velkosti.
- zatial funguje
- nic
tazko zhrnut klady alebo zapory za par dni pouzivania.
....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................----.....-.-.-.-.-.-.--.-.l-.---.--.--.--.-.-.--.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
cena
čas doručenia
- dobrá a jednoduchá manuipulácie
spokojný
- dobrá cena
- je to taká blbosť, požadovaný efekt nebol až taký ako sme čakali, ale ako hračka za tú cenu fajn :D
za tú cenu sa oplatí vyskúšať
- super masinka pre frajerku
parada
- videt vysledky uz po tyzdni
pacil sa mi
- za vyskusanie to stoji
- nic
celkom spokojnost
You2toys Racing
Pridané: 21. februára 2014
(naposledy upravené 21. februára 2014)
Zakúpený v AAA erotic
- :)
- vibračné vajce k tomu je zbytočnosť, teda aspoň mne to nejak neprišlo. žiadne extra pocity z neho neboli...
v pohode, pobavíte sa :)
som vozičkar a svaly mi ochabuju ,dufam že mi vaš pristroj pomože.
sranda
- musla ok fajn
- vajciko vypadava z umelej musle
ako celo nic moc regulacia vybrovania je daka chybna spatne regulovatelna
- Praktická a hlavne účinná pumpa na vákuum.
- trochu mi vadí červená farba
Kúpil som ho skôr zo zvedavosti,že čo dokáže.A skutočne dokáže.Je to zábava a aj pôžitok.Po týždni používania cítim,že prekrvenie penisu pomocou vákua mu robí dobre.Akoby sa zlepšila erekcia,keď ide "na ostro".
všetko je veľmi dobré
Zobrazujem 101 - 120 zo 133 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 5 [ 6 ] 7 Ďalšie »