Najnovšie recenzie zo sekcie Vákuové pumpy
- veľmi dobrá savosť
- 3ks v balení
- veľkosť akurát
- muesto kontaktu s pokožkou hladké
Rozhodne odporúčam. Satie je silné a rovnomerné, tuby sú dobre izolované a udržia sa na tele aj napr. pri chôdzi. Ak zvažujere kúpu niečoho na spôsob manuálnej banky (stlač-prilož na telo-pusti), a chcete fakt dobrý podtlak, radšej si kúpte túto sadu. Len ešte pripomienka, že najlepšie je miesto nalubrikovať (aspoň slinami), na sucho to až tak dobre nepôjde.
- je to dobrá reklama ktorá dáva nádej mužom čo neboli obdaraný priemerným nástrojo a ktorý by potrebovali reálne fungujúci produkt
- zatial nefunguje žiadna zmena uvidím po 3 mesiacoch nepredpokladám zmenu
Páni produkt BATHMATE HYDROMAX po meciaci každodenného používania žiadna zmena vyzará to na poriadny podvod,ale dodržím 3 mesiace a uvidí sa síce rast je dlhotrvajúci proces ,ale pravdepodobne nebude žiadna zmena penis podla informácií rastie do cca 20 roku života muža po tej dobe už nie . Muž ktorý potrebuje zväčšiť by čokolvek spravil ale keďže tento produkt nemá v médiách veľkú či žiadnu reklamu pravdepodobne je to podvod pretože produkt čo funguje by šiel na dračk a bolo by spokojných veľa mužov treba sa zamyslieť a poradiť sa s lekárom pred kúpou čo poradí s pozdravom
- nedá sa vôbec použiť, gumičky nedržia pri ventiloch,a nie je to anatomické,neviem na aký hrudník je to robené
to by som musela mať hrudník ako sumo ,je to nepoužiteľné,gumičky nedržia pri prsných ventiloch,bol to pokus ako to nasadiť a to už nie pumpovať
- stojí to za to
Vagina Sucker Vákuová pumpa na vagínu
Pridané: 20. decembra 2017
(naposledy upravené 15. januára 2018)
Zakúpený v deeplove
- Príliš veľká, nevytvorí dostatočný podtlak
- Super tovar
Spojitosť bola.
Bathmate Hydromax X30
Pridané: 27. novembra 2017
(naposledy upravené 27. novembra 2017)
Zakúpený v Sexíček
Nemôžme hodnotiť nebol mi dodaný tovar
- Kvalitný produkt
- super
- spokojnosť
- guma nedrži tvar
- SUPER
Je to šmejd
- unika vzduch a nevytvara potrebny podtlak
- Nie je tam návod v slovenskom jazyku.
Produkt ešte nepoužívam dlho ale zaťial som spokojný.
Neľutujem zakúpenia tovaru Hydromax x40
Super.
Spĺňa účel.
- Má to vypúšťací ventil.
Myslím,že by valec mohol byť menší aj priemero dĺžkou
Zobrazujem 21 - 40 zo 133 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...7 Ďalšie »